Godermorgon -

- Igår fyllde Simon tjugo, grattis till han .                     Jag vill med fylla år, jag vill fylla år typ nu . Jag vill inte fylla år på hösten, jag vill fylla år på sommaren . Fast sommarn inte ens typ börjat för det är fucking svinkallt ute, kan jag vilja ha höst ändå. Det är en tid i sig, hösten är lätt bäst .

- Jag var ju på sjukan igår då, sjukvården kan suga snabel .     Jag är så trött på sjukvården så det finns inte .     Det har tagit ca 7 telefonsamtal för att jag ens ska få komma dit, två olika mediciner som inte funkat och massa onödigt tjat . Och när jag väl va där igår fick jag inte komma in förens en halvtimma efter utsatt tid, och träffa den snorkigaste läkaren någonsin. Hon kunde inget, och bara verka helt inkompetent. Så när hon pratat med sin kollega skrev hon ut lite medicin och sa, ja tyvärr vet vi ju inte va detta beror på testa med de här om det hjälper .    De säger att jag har en slags allergi/infektion och ska undvika det jag mest får utslagen av, ja men tja det är ju Tossaliten så lätt värt hela den här skiten.       Så nu vill jag ju testa mot hundallergi men det kunde det ju inte va,     JAG BLIFR SÅ TRÖTT !

-    Jag hoppas inte jag är allergisk mot Tossen, det skulle va skit .  Va och klippte henne för ett tag sen , hon vart sådär söt ful som vanligt, ska lägga upp före och efter bilder snart :)   Tossa har hunnit bli ett nu, det är sjukt och jag har haft henne i ett  helt år :)   aw, min myshund !



-  Nu ska jag snart väcka Marcus, skjutsa han till stan och kanske jobba lite får se . Men kanske skriver senare .

PUWSSSS / C

Hallonbåtar kan va gott -

Jag tänkte skriva om dig, men jag är över det.  Det känns egentligen inte speciellt, igga igga igga -


-  Dagen har spenderats med Malin och babylon , tjockisgodis och en 50tusenkronors säng och massa bra tv-kanaler. Sen blev det Swe och där jobbade både Linda Lisa och Tobbiiii :) Det var ju marknadsafton, så det  var verkligen smockat med folk nere på stan. 


- Din mamma jobbar inte här, nej just det men någon annans kanske gör det .


-    Jag funderar på att lägga upp alla partybilder, men jag orkar nog inte egentligen. Men eftersom ni bett om det, så kommer en del i alla fall .







PÄRON SOOOODDAAA !



Kan det bli mer fest än såhär -   Cidinho & Doca - Rap das armas   
Sen Matilda spela den här låten , är jag fast helt kär :)
I tisdags blev allt lite små fel, jag skulle möta Mallan halv ett jag vakna runt halv tre ^^ Så var inte i stan förens typ fyra men helt okej, blev hem till Matilda jag var ute och gick med Shiva eller hon med mig .    Sen fika på stan med Z och Lindissa Malin o Matilda .         Blev syrret en sväng inhandlades lite till kvällen, synd att vädret sög snabel bara .

Vi alla gick hem till Matilda spela spel och bara va rökte lite, sen kom Lisa då åt vi pizza :)
Sen kom Ebba, min lilla Nutah som jag saknat henne :)              Och mitt där i maten och drickan så kom vi på att vi skulle ut, WASA FTW !
Så vi börja göra oss i ordning.     danne från Jönköping hämtade upp oss i den minsta bilen , men vi sex tjejer trängde gärna ihop oss där i .
Dom leendena går inte att ta miste på, vi va hemma . Det känns underbart,
Förfesten blev Tornet, för ovanlighetens skull.


Där börja festen, den riktiga festen .    ALLA DANSA PÅ BORDEN OCH HÄLLDE UT SPRIT ÖVERALLT ALLA VAR HELT GALNA, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skämt åsido, vi börja som vanligt RedBull vodka för hela slanten.
Och skåning börja som vanligt, men ja han duger bara som taxipengar :)
Det var mycket folk på wasa, konstigt nog haha . Men vi släppte och körde bara fy fan vad kul det var .
Babylon Tipparn och de andra dök upp sen ^                                    Sen vart det EFTERFEST EFTERFEST EFTERFEST !
Någon låg i bagageluckan? :O HAHA
Väl hemma hos Danne så drack vi lite mera och bara körde vidare .             Det där vattenkriget var nästan bäst på hela kvällen, runt tio börja de andra droppa av till jobb och hem :)




Eftersom jag gick runt och trodde att det var tisdag inte onsdag, gjorde jag nästinntill inget i onsdags, sluta festa rätt sent sen bar det av hem, stanna på HC och handla lite . Sen sov jag, åt lite sen sov jag igen :)
Men tackar alla för i tisdags/onsdags och T smset värmde thanks ^







Och idag är det torsdag dagens låt Sean Kingston - Fire Burning On The Dancefloor

Jag ska äntligen till sjukan , halv fyra yes önska mig lycka till .

Hörs sen puss / c

Shalalala

Det har varit mycket överlevnad nu, skulle va skönt om det bara kunde vara leva ett tag.


Idag ska jag leva , och detta får mig att vilja leva lite extra just idag :)



Skoskav -

Skoskav, så jävla ovärt .
Jag har skoskva UNDER fötterna, och jag menar verkligen UNDER fötterna.
Hur jävla värt är det då? det gör ont, massa jätte ont.          Jag älskar skor, alla sorters skor och jag älskar att ha skor på mig(såklart). Men hur jävla värt är det när man köper nya skor, att man ska få skoskav av dem.! Extremt onödigt, men egentligen så spelar det ju inte så stor roöö, för nu är sommaren här och då kan man gå BARFOTA :)
It´s me and the barfotaman -

Helt okej att vara, arbetslös -

Igår var en sådan dag som det var helt okej, att vara arbetslös på.     Jag blev ju arbetslös när jag kom hem från thailand i mars, sen dess har jag bara ströjobbat lite men mest gått hemma och loppat. Vilket har varit underbart och välbehövt, men nu börjar det klia i fingrarna och jag vill göra något.  Men igår det gjorde mig inget att vara arbetslös då. Dagen börjar med kaffe hemma hos Robin vid halv åtta, sen kollar jag lägenheten . (jag tacka ja förövrigt) Efter visningen blir det frukost med Carro mamms och alla andra bittergökar :) , där hann jag säkert med 3 koppar kaffe inte okej.  Sen ringer Marcus och frågar vad jag gör, för han har lång lunch så då blev det stan med han. Han shoppa skor och massa annat, jag kunde hålla mig tack, sen drog vi en fika/lunch i solen . Det var riktigt stekigt, hahha . Sedan drog jag en sväng till haga träffa Mallan Nikki och resten, blev en liten reunion på bänken.  Jag träffa Z i haga, så hon och jag drog ner till stan igen, vi fika i solen det var absolut inte fy skam :)  Sedan fick jag mig en telefon , en lila shalalala så det hjälpte lite mot bitterhumöret. Var som vanligt på Swe. Marcus kom till swe, så vi gick och fika på Kuriosa fortfarande strålande sol, blåbärspaj blev det <3 MUMS    .
Sen blev det en liten hemgång och powernappande, fikade sedan hos Malin innan vi hämta Linda.
På kvällskvisten bar det av ut till mig på de vildaste äventyr, det blev grillning och annat mys :)
Linda och Malin övernattade här, det blev en lång kväll men fy farao vad skoj :)

En helt lyckad dag, och det kändes helt okej att vara arbetslös.




Idag ska jag gå på stan med Malin, vi ska fixa allt. ASKUUUL KÄNNER MIG SÅ TAGGAD -
Men senare ska det bli lite mysdricka och annat kul, helt okej :)
Ska även träffa Matilda, det kan nog arta sig.       DENNA DAG KOMMER BLI GREAT HEJJA HEJJA FINA VÄDRET -


Cya / C

Jag såg en lärka nyss -

Har ni sett den där nya rasen av iller, ni vet den som kallas undelat?!
Är uppe i folkan med Brallan och Matilda, det var tydligen iller träff där med.

- Fy fan, för äckel illrar
-Det där är inga illrar det är undelater!
-Men äru störd, det är en iller undelater är fåglar.
-Ursäkta tjejer, men vad är det för djur, är det en undelat?
- Alla i kör, nej det är illrar .!

Var ute i onsdags helskönt, först var det mys hos Carro med Jonna. Sen blev det ner till stan hem till Matilda och Mallan drog några groggar, sen mot otten ! Det var sjukt mycket folk ute, för en onsdag och otten. Massa härligt folk man inte träffat på länge, blev sams med C det var rätt skönt.
Som vanligt på otten, vart det en viss liten lärka som hade mycket att säga.
Ärligt bryr jag mig inte, snacka du om det nu får dig att må så bra så varsegod prata.

MB: Vad skulle jag vara utan dig, jag är så glad för att du orkade sopa ihop spillrorna och klistra ihop dem igen. Du av alla gjorde det för mig, det betyder så mycket. Dagarna med dig får mig att vilja bli hel, att allt ska bli bra. Att jag orkar kämpa, att jag lyckas kliva upp. Det finns så många saker, jag skulle vilja säga men det liksom bara räcker inte i vilket fall. Enormt stort tack till att du klistra ihop mig igen <3

Det blev inget utlandsjobb efter sommarn, blir att stanna här ett tag till.
Jag stannar för dig, det var som han sa "du behöver henne nu" -
Jag kommer alltid stanna för dig -

Jag tycker det är synd, att du tycker synd om mig -

Puss godnatt / C

MORSNING -

Woho vakna relativt tidigt idag, mår ännu sämre av tabletterna än vad jag brukar. Måste ringa sjukan, och säga att jag inte kan ha det såhär mer.   De ringde från nova imorse, de har en lägenhet det är bara att åka och kolla på den.
Men jag vet inte om jag vill flytta igen, fast jag har inte hunnit bo in mig här riktigt heller.  Sen stan igen, jag som sakna det förut/eller fortfarande. Men tillbaka till haga blir det nog i alla fall. Thanks alot B -
Jag mår så piss av dessa tabletter, det hjälpte mot allergin men ångest som biverkning nej TACK -
Det är inte okej, så att säga.
Jag saknar de gamla tiderna,

Ska sova lite igen / PUSSSSS

MEN TJA -

Ge mig bara ett tecken, ett tecken på att allt kan bli som förr.
Att det inte alls är som jag tror, att du inte alls sagt de där orden.
Att du visst älskar mig och lever för mig.   Allt blir bara svårare, deet känns som man bara sjunker jag vill inte sjunka.  Vad är meningen med motgångarna ? Som jag alltid säger, bakom motgångarna finns det en framgång Den där jävla framgången skulle va sjukt bra nu.  Inte bara för mig utan för er också, er jag bryr mig om så mycket men det gör så ont i hjärtat att se hur ni mår -
Varför är det svårt att må bra,
Jag vill att du ska ringa, att du ska få mig att le sådär som bara du kan.
Va i folkparken igår och fikade Bumbi och de kom förbi :)
Och justja, min vanliga otur . Jag satt i bilen och vänta på att kön skulle skingra sig, helt plötsligt kände jag bara en smäll . Du körde biljäkeln bakom mig på mig :@ Lite småsurt ^

Sitter och kollar matchen nu, så sjukt ovärt egentligen.

Keep your head up !

Varför varför , gör du såhär?
Jag ser mer än du tror, jag vet nästan allt .
Jag vill inte se dig ledsen, vill bara se dig le .

Le hjärtat le, det går över -

Inte sjunka till den nivån, inte sjunka till den nivån det är som ett mantra som går runt i huvedet hela tiden.
Men jag tänker inte sjunka.

Jag har bara några få ord att säga -
Man är två, vart var du och varför bryr jag mig ?


Jag älskar dig och kommer alltid göra det, du var mitt allt <3

GOD MORGON ÅSKVÄDER !

Helgen har varit mys, här kommer den eller det jag orkar berätta om och kommer ihåg :)
Fredagen spenderades med Lindissa och vinflaskorna som inhandlades i spöregn och alldels för högklackade skor. Vi va rätt söta där när vi sprang i regnet . Var på manesa, snacka lite med Tobbe träffa snygg-lars och skjutsa han till o´learys . Sen blev det spicy hot och hem till Tobbe för att äta och dricka.   Frida och elin dök upp en sväng, vi spela kort och snacka skit.  Istället för utgång, och bakfylla dagen efter åkte jag hem och sov .
Lördagen var lugn til len börjaN skulle på Å- racet men åkte på att jobba ^^  
Skulle sedan ut till Blacka men Sthlms folket var seeeeeeeeeeeena så blev hem till mig och förtära vin med Linda, in till stan för att träffa importerna . Grymt kul, nu märks det att sommarn är på gång .  Höll på att somna i knät på Bobbo, det var mys som vanligt med dem . Sthlmarna kom inte förens väldigt sent , då blev det lite fixifix sen hem till sängen =)
Söndag var en riktig sov dag, jag sov nästan hela dagen . Sen blev det folkan med barnen och mallan, det var glass i stora lass, och massa bus.

Jobbar på som bara den nu, pengar rullar in som dem ska!


Erat helvete är nu mitt, jag finns .
Vänner är till för att spy på .

Se mig , hör mig !
Puss och godnatt -

Right on -

Vaknar av att telefon ringer, orkar inte svara .
Försöker sova vidare, tänker på att det var Conta som ringde.
Vaknar till och ringer upp, eftersom jag inte svarat de senaste dagarna hon ringt.
Hon berättar att det är Å-racet imorgon , oj det har jag helt glömt.
Vilket fordon ska vi ta oss fram på, en surfingbräda säger hon .
HAHA, detta kommer nog gå galant ^^
Sen att man ska dricka vid varje station gör ju inte saken bättre.


Vaknar med huvudvärk, inte okej .
Jag drar mig för att vakna till ordentligt, ta tag i det där jobbiga jag vet jag måste göra - 
 

Igår var jag på Ms träning och kolla på de svettiga pojkarna som sprang fram och tillbaka och jaga den där jävla bollen :)
Det börjar gå framåt för dem tycker jag, de kanske vinner en match snart ^^
Va inte hemma förens halv elva blev att glo HOOLIGANS , riktigt bra .

GSE -

Let´s go fucking mental -

Jag vet inte hur man sätter ord på känslorna, på det jobbiga och onda -
Det är en molande känsla, det blir bara värre -
Allt är värre nu, värre än vanligt -



Jag saknar det bra, jag saknar hur du va en gång -
Jag saknar den jag älskade så högt -
Allt borta, är det såhär det känns när man slutar älska någon ?

YEAH HELLO -


Det trodde ni inte va -

Jag ska gifta mig och skaffa barn, bo i en villa i ett fint område. Ska ha ett par hundar, kanske en katt också ingen hamster så mycket är säkert.  Jag ska ha många barn, helst nu i alla fall ett.   Jag vill allt det här, jag vill det typ nu . Men det finns en hake, såklart ! Jag har inte hittat han, ni vet den perfekte den rätta om han nu ens finns. Man ska kyssa många grodor innan man hittar en prins !
Hur mycket jag än tvivlar på det där med kärlek vid första ögonkastet, och lyckliga i alla sina dagar vill jag ändå att det ska vara så.
Fast ärligt, kärlek är egentligen bara skit och smärta framför allt.
Så skit samma, är du en prins hör av dig !
PUSS KRAM LÅNGKALSONG !

Valborg -

Detta är andra gången jag ger mig på bloggandet, hoppas det ska gå bättre denna gång :)

Valborg var igår , jag var nykter vilket verka förvåna alla .

Valborg är väl inte till för att supa skallen i bitar, och spy ?
Varför har valborg blivit en högtid då ungdomar , är fulla och springer runt på stan? Varför är det coolt att bli apfull och däcka? Men nästan alla har varit där i parken, med sin smuggelsprit, eller några cider och det va lika kul alla de gångerna man va där, spänningen, gemenskapen allt folk man skulle träffa , vetskapen om att snyggkillen skulle va där.  Det var ändå speciellt.
Varför kan man inte lika gärna supa på en "vanlig" fredag, vad gör högtiderna så speciella?!


Själv har man nog festat lite mycket på senaste tiden, det spelar liksom inte någon roll om vilken dag det är. KÖR BARA KÖR,  men det är ju så kul allt folk, alla olika vänner alla olika ställen man går på .
Men man behöver ju inte alltid bli aprak, ett glas vin eller nyktert funkar ju det är ju för gemenskapen man är ute och träffar folk.
Sen har vi de där gångerna då det är riktigt svårt att hålla sig till bara ett glas vin, då är det RedBull Vodka för hela slanten, Då man gör bort sig och bara lever livet, man är ensam på hela jorden om att må så bra.  Men fasen vad kul det är, lite för full där och lite för full här WHATEVER -
Jag tycker personligen att det är roligare att gå hela vägen , än att vända hem efter halva !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0