Äckeljävlatidsbajs -



Beccas blogg är typ bäst, hittar alltid massa mysbilder från gymnasiet på den .
Underbaringar <3

Kanske , lite grann -

Fan , jag har tappat det .
All den där jävla pepp och må bra känslan, borta helt fucking jävla borta .   Detta är en av alla femhundraelva gångerna jag försöker skriva av mig, det blir ändå så att jag raderar allt och sen bara sitter och glor på skärmen.
Jag vet inte ens om jag existerar längre, jag kan inte skilja på om jag drömmer eller om det verkligen händer. Det är en sådan sjuk känsla, jag vet inte hur jag ska förklara den.  Jag vill bara sova, alternativt bli jätte full och inte känna.  Jag fattar inte varför allt blir så low, helt plötsligt jag kan gå från TOPP till BOTT . Ena dagen , kan jag allt och vill göra allt sen helt plötsligt ligger jag i sängen  tjugofyrasju och vill inte ha något med någon att göra .
Det finns vissa saker som får mig att le, och vilja leva medans det finns så mycket som bara drar ner mig.
Jag bara önskar att någon någongång kunde lyssna på mig, och försöka hjälpa mig "det ordnar sig" jag är så jävla trött på de orden .
Det ordnar sig inte, ni vet inte hur det känns, ni vill inte ens försöka förstå.
Okej , mina "psykbryt" är svåra att förstå och hantera men hur fan ska jag annars känna .      Jag vill bara få en sådan där lyckorush igen, då allt kändes bra och framåt .
Det kanske skulle hjälpa med en ny "anna" men jag vet inte om jag orkar gå igenom allt igen , jag har precis lyckats mura igen .
Det är som någon krossat ett glas, ett glas som var jag .
De bara lämnade skärvorna och gick, ingen orkade plocka upp dem och klistra ihop mig igen .

-
Jag vill helst av allt förstå hur du, kan leka så jävla oberörd . Låtsas som inget, och bara fortsätta .
Du om någon kanske borde lyssna på allvar och ta min hand och hjälpa mig upp . Vi pratar inte ens längre, det är sjukt jag saknar dig så det gör ont men jag hatar dig hatar dig så innerligt för att du bara skiter i det här , i mig . Du har alltid varit min stora starka trygghet, och nu känns det som om du bara pissar på mig.

-
Mamma älskade fina mamma .
Jag vill ta all smärta från dig, och bara göra dig lycklig.
Förlåt för smärtan jag gett dig, och all den smärta jag inte kunnat skydda dig ifrån .

-
Jag skrev fem rader om dig, till dig men det kändes på något sätt fel .
Ibland tänker jag på dig, jag vill skriva men jag raderar kanske för rädslan eller något annat . Jag vet inte .



UPDATE  .
Klockan är tre, tre på äckelnatten det börjar bli ljust ute och jag kan fortfarande inte sova .
Flugorna bara är överallt, jag gillar inte flugor .  
Det kliar överallt, jag har ätit alla sju piller idag, plus några extra för jag hoppades det skulle verka .
Det hjälper inte det bara kliar och kliar och kliar .
Jag sitter på Nellys hemsida och glor kläder, även fast jag egentligen inte får beställa något ska jag göra det i alla fall .
HIHI BUS -
Jag vart så rastlös nyss, så smög ut i köket för att hoppas på att hitta något gottigt, och jag hitta en HEL CHOCKLADKAKA gissa om jag blev glad här i min trista tillvaro.
Imorgon är det en del jag måste ordna till ,men jag vill inte jag vill inte stiga upp ur min sköna underbara säng.  Jag har kommit på att det är jävligt TOMT utan lilla Marcuspojken, han är det perfekta sällskapet säge rinte ett skit och bara låter mig va tills jag är redo .
MB och jag prata lite kort förut, hon förklara att allt har en mening även det här. Undra vad det är, snilleblixten skulle sitta bra nu .
Jag börjar bli paranoid, det låter överallt sådana där ljud man aldrig hör annars . Jag blir livrädd av att Tossa ser ett av sina "spöken" för tänk om det va så. Jag måste ha tänt överallt, för jag är livrädd för mörkret. Det kommer saker ur mörkret allthetime.  Träden utanför ser ut som monster, min fantasi skenar i full galopp i väg med mig.
Det är någon som går på nedervåningen, jag trodde inte någon va hemma. Hm, jag och mina ljud nu ska jag sluta vara så lat och sätta i OTH i dvd:n och njuta loss av världens bästa serie och god choklad.
Har du läst det här och är vaken runt åtta kan du ju ringa och väcka mig :)

/ C

DU KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG -

Äntligen sol, jag vill bara ha massa sol nu :)
I torsdags när jag var hemma hos B och låg där i soffan fick jag värsta solkicken, så det tagga mig massa .
sen blev det av hem till Matilda där, vart det lite små fest .Sebban tog studenten, så det var rätt mycket folk där . Sen gick vi till Otten ,träffa massa folk och jag stog sist i den där jävla kön, för många gånger :)
Efter Otten vart det tjohej , men jag är så jävla glad för att jag träffa dig och sa allt till dig.
Sen BADA vi i strömmen , sen åkte vi överdrivet mycket taxi och vid halv sex var vi äntligen hemma .
Jag jobbade på fredagen vilket inte alls var mys, för vädret sög .
Sen har jag bara loppat mig, bara varit hemma och tagit det lugnt , är ledig fram tills på onsdag sen är jag ledig länge igen ^^


Du kommer med solsken till mig, ingen får mig att le som du -

En tanke till någon annan -

  • Idag går alla mina tankar till Therese Johansson Rojo, som mördades häromdagen.  Hon blev bara 15 år, och fick inte uppleva sin skolbal eller nionde avslutning. Jag skänker även tankar med styrka och mod, till hennes familj och vänner som har det extra svårt just nu.

Jag tycker det är sjukt, att det är två 16 - åringar som sitter anhållna för mordet på denna unga tjej. Hur tänker man när man mördar en 15- åring, som har hela livet framför sig?! För mig är det här sjukt svårt att förstå, och jag lider med hennes familj .
I gårdagens aftonblad skriver Mikael Näslund en väldigt rörande text , som  får en att tänka .
Han börjar såhär " Tack för att vi fick chansen att lära känna dig, Therese" .


Ska snart iväg och jobba, inte helt okej . Känner mig fortfarande dålig, men kämpar på .

PUSSSSS / C


NÄR VARKEN MÄN, ...

När varken Män, Gud eller Alkohol kan still hungern efter lycka -

Som om att idag skulle va en bra dag, gårdagen var katastrof.
Bortskämda äckliga snorungar, som tror livet är en dans på rosor .
Ledsna miner, och allmänt sjuka .

det börja redan när jag vakna med feber, pallra mig till jobbet i alla fall.
Riktigt jävla segt, och mådde bara sämre. Lokalen och allt fucka sig, så hade en förstörd Mallan också. Gick en sväng på stan inte ens det hjälpte illa illa. Hemåt för att sova, och pigga på mig. Vakna runt sju, va hos malin åtta nio kanske. Redan då var det katastrof, jävla bajsbarn. Jag mådde sjukt dåligt, här men farbrorfrej hade meducin ^ Den funkade dock inte, men den 15:e då ni.   Det är sjukt hur människor tar saker för givet .   Sen blev det tornet, jag mådde bara värre.  Tillslut gav jag upp, och åkte hem till sängen :) Då  var klockan tolv, och jag hade både feber och Migrän inte okej . John ringde och vill parta lite, jag kände mig så elak .

HAHA läste Mallans blogg, jag garva så jag tjöt .
Så här kommer ett av citaten
"ja har skrattat för alla som skrattar i en hel månad LOVAR det kan ja säga er gott folk den flickan kan rocka när hon har pufffat lite Bästa hahahahahhahahah jag skrattar bara ja tänker på det. "   Denna kväll var sjuk och grymt kul ^

Nu ligge rjag hemma och tittar på Aladdin, och bara tycker synd om mig själv . Denna smärta är outhärdlig, fy fan . 
 Jag är trött p åatt låtsas som allt är okej, jag vill att det ska vara okej att inte må bra. Att få må såhär, få pissa p åallt och alla .
JAG PISSAR PÅ ER ALLA  -


Och du , shit -

ALL OVER AGAIN -

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, det är så mycket jag vill skriva men vet inte hur eller var jag ska börja .

Jobbade idag, jävligt segt och äckligt kallt . Frös halvt ihjäl, och så regna det trodde ajg skulle regna bort .
Det roliga var att en av mina gamla "stammisar" från förra året kom, trodde gubben hade gått under jorden eftersom jag inte sett han den senaste veckan . Han är alltid lika rolig, så det var ju relativt kul . Sen att "killen" kom idag med, allt är genomskinligt "JAHA OCH HUR MENARU NU?"     Ska jobba imorgon också, sen är det fest blir lugnt eftersom jag jobbar hela veckan . Men ska bli kul att träffa de små skitarna ^
Jag är redan trött på jordgubbar, fast säsongen inte ens börjat det är skam med tanke på hur gott det är .
Längtar tills fina vädret kommer, så det blir Champange och gubbisar :)


Jag ska villigt erkänna att jag blev ledsen, att det kändes i hjärtat. För på något sätt förstog jag aldrig vad det var som gick fel.   Det är helt okej att du tycker att det var jag, för på samma sätt tycker jag att det var du.  Jag kan inse mina fel, men har du verkligen insett dina?!   Det finns mycket jag kan se tillbaka på och glädjas åt, för tiderna med dig de går inte att beskriva . Allt var så jävla speciellt, det var länge sen det var bra men det var aldrig dåligt . Det är synd att det mesta gick i kras, nästan allt men man tar sig upp . Jag var trött p åatt alltid dansa efter din pipa, och leva efter dig. Det jag känner mest är att det är jobbigt, att få höra vad de säger om dig . Om hur du har betett dig eller vad du sagt, egentligen vill jag inte bry mig men jag gör det, för din skull . Allra helst skulle jag vilja ringa dig, och be dig ta tag i saker och ting men det skulle bli för fel alldels för fel , förresten hörde nyheten hoppas det går bra -

Pratade med Malin förut om allt och inget, det kändes skönt att släppa allt . " Vänner är till för att spy på"
- Det som hände igår, ska aldrig mer upprepas de känslorna är sjuka . Jag visste att jag var nära bristningsgränsen jag var bara inte beredd på att det skulle vara igår. Jag tål inte att se dig, höra din röst eller bara tänka på dig .
Jag vill må bra, jag ska må bra JAG MÅR BRA -

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig ur sängen imorgon Godnatt / C

Hello -

Det var ett tag sen jag skrev, jag ha haft fullt upp med olika saker .    Studentveckan började i onsdags,

- Onsdagen,
 det har rätt länge varit planerat att vi skulle ta en tur ut denna kväll.  Först var jag bara hemma, kände inte riktigt för utgång. Men åkte in till Linda hon jobba, där lätta Tobbe LisTheFis och hon upp allt .
Så vi satt på deras jobb, och bara hängde ett tag väntade på Mallan .  När det stängde gick jag och mötte Malin medans de städa, jag fick värsta presenten :)       Det var så gulligt,  (lägger upp bild senare)     Sen efter att Malin blivivt attackerad av en fullis, begav vi oss hem till Linda hela ligan :)   Där förtärde vi alkohol, sen begav jag mig och malin , ner mot B  för att dela taxi med han . sen blev det ett litet stopp på kungsgatan, för festens skull dårå.
Sen blev det otten ,folk överallt bara studentmössor  ^
Efterfesten är en helt annan historia, som någon gång kommer berättas men inte idag ^
Jag vill säga förlåt till Simp också, men IMBAIMBA <3

-
Torsdagen
HAHA, det var rätt dimmigt denna dag .
Var på Mc´donalds, sen hos Linda .
Sen käkade vi på tornet, sen åkte jag hem och sov :)

- Helgen
Gjorde absolut inget speciellt denna helg, bara tog det lugnt och jobbade på som vanligt :)
Förvisso var jag faktiskt i stockholm igår, det var awesome .


Jag har kommit fram till att jag är för trött för att skriva blogg, jag skriver massa om ena dagen inget om den andra .     Det finns massa att berätta eller skriva om , men jag pallar inte trycket ,   MAMAMAMAMMMMMMMAAAA - -

HATA ÄCKEL SUG VÄDRET !

Jag klarar mig -

Är det tisdag eller onsdag idag?   Jag håller inte ens reda på dagarna .
Jag jobbade igår, så det borde vara onsdag . Jag hade hel glömt hur trist det är att jobba, men samtidgt så himla kul :)
Men det var svin kallt, trodde jag skulle dö, men ingen störa fara skedd, linda värmde mig senare på kvällen :)    Sen vart det svull med Marcus, helt okej .
 Vaknade av regnet imorse, inte okej . Men nu börjar solen titta fram :)    Hoppas det blir fint väder, kanske man kan ta en sväng på trädgården ikväll ^
Idag börjar studentveckan, det är alltså typ ett år sen jag tog studenten .  Det är helt sjukt, vad fort tiden går .


So what I'm still a rock star, I got my rock moves
And I don't need you, And guess what
I'm havin more fun, And now that were done
I'm gonna show you tonight, I'm alright
I'm just fine, And you're a tool so
So what
I am a rock star, I got my rock moves
And I don't want you tonight


DIN MAMMMMMMMA

Nu har jag försökt formulera mig på massa olika sätt, jag tänker inte radera det här det blir som det blir .
Det är sjukt att ena dagen saknar jag dig så mycket så det känns som att hjärtat ska hoppa ur, nästa dag tänker jag inte på dig alls, och sista dagen önskar jag bara livet ur dig. Den kärleken jag känner för dig är obeskrivlig, för du är ju du. Jag kommer aldrig sluta älska dig, hur mycket du än sårar mig. Du kommer alltid vara den där jag vill krypa upp hos när jag är ledsen, eller ringa när jag sitter i knipa.  Men jag kommer aldrig göra dig så tillfredsställd, never again .       Du betyder så pass mycket så jag kommer inte kunna vara arg jämt, men ibland då ska jag fan va arg .      Och nästa gång du vill säga något säg det för fan till mig .    För jag finns här, och jag är här .  
Det sämsta är att imorgon eller nästa dag, när jag väl träffar dig kommer jag ändå le och hoppa upp i din famn och säga hej .
         




-
Jag är glad för att jag har orkat gå upp ur sängen idag, fast jag kunnat legat kvar och bara varit .  Det känns så bra att jag egentligen bara vill isolera mig, gör jag saker hela tiden . Saker som får mig att påminnas om varför, varför jag ens borde gå upp ur sängen . Hur mycket jag än vill ligga i sängen och bara glo film är jag glad att ni ringer och ber mig gå upp och göra något. Jag tycker det är skönt att ni fortsätter ringa efter tre dagar när jag inte svarat, jag är glad att jag har er .  Det är skönt att någon förstår mina "mullvads" perioder , eller mina raseriutbrott .   Allt är bara så skönt .   
Trots all denna jävla hopplöshet jag känner, kan jag inte sluta LE , eller bara känna lycka .
För snart är dagen här, då jag kan säga att jag är riktigt jävla LYCKLIG !


Helgensbravader och spektakel -

I fredags hände det rätt mycket skoj och lite mindre skoj .
Jag var och hämta Simon i skolan, vilket resultera i kallaballik.
Men det är hur mys som helst att ha honom hemma .
Jag börja bråka med O, vilket hänt rätt mkt de senaste dagarna.
Sen var vi i stan och käka , MUMMA <3

Jag skulle ha festat denna ljuva dag med simon, men det blidde inte så.
Jag åkte till pappa, och dyngsomna klockan nio :)
Vakna klockan två av att Bella ska se film, somnar igen.
Går upp klockan sju, för att förbereda inför dagen.
Klockan kvart i ett åkte vi ,


Det var massa folk i kyrkan, och det var exakt lika tråkigt som vanligt .
De sista minuterna höll jag på att dyngsomna, inte okej .
Men de var så fina så .
Mottagningen hemma vart jätte lyckad.
Anna fick massa fina presenter, och jag fick massa god smörgåstårta <3
MOHAHAHA .
Senare blev det åby, för att kolla på tjejerna .
De var asduktiga .

Sen vill jag helst inte prata om denna dag mer, men Tack till Malin <3

Söndagen spenderades med Linda Malin och Marcus .
Vi var i bottna, åkte till kungsan för att ta årets första .

Det var lite kallt i början, men sen vart det fina fisken.
Tossa var helnöjd med att få bada .

Sen blev det hem till mormor och morfar, för lite käk .
Sen powernappa vi i solen, sen var det dags för fotboll ^
Sen mådde jag pissapdåligt inte okej .
Linda var awesome som stöd .
Men nu ska jag ta en liten sovnap igen .
Puss på er / C


RSS 2.0